Påske i Spania

Nå har jeg vært på flere turer mellom vinterferien og påskeferien, men det har vært litt hektisk og jeg har ikke vært helt i form, så dermed har jeg ikke fått lagt ut noe.

burriana
Burriana - stranda i Nerja.

Men i påsken dro altså Amalie, Karoline og jeg for å besøke Marit i Nerja igjen. For å få billigst mulig billetter, måtte vi dra via Gatwick i London.

Jeg hadde lest feil på billettene, så vi kom til Flesland 20 minutter før flyet skulle gå. Jeg trodde vi var der 1 time og 20 minutter før ... litt av et sjokk å oppdage at jeg hadde bomma med en time ...

Men, men ... vi sprang gjennom den ene kontrollen etter den andre - uten boardingpass. Da jeg kom til gaten - som var stengt - sa hun som stod der at det skulle være umulig å komme dit uten boardingpass. Men med smil og godt humør kommer man langt ... Gaten ble åpnet igjen, og vi kom med flyet ... puh ... litt av en start på ferien.

gatwickak
Amalie og Karoline sover på flyplassen i London ...

Vi landa på Gatwick om kvelden, sov på noen stoler der til neste morgen, og tok så flyet til Malaga. Marit henta oss på flyplassen, og det var utrolig deilig å komme ned til sol og varme.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ågot Caroline

Ågot Caroline

49, Bergen

Glad i friluftsliv, fjellturer, klatring og seiling samt yoga.

Kategorier

Arkiv

hits